Guidd
#guidd
Description
Experiències a l’aire lliure amb els millors guies locals
Guidd és una plataforma “peer-to-peer” que apropa el consum col.laboratiu als viatgers a zones rurals, fent possible que qualsevol individu monetitzi la seva passió i coneixements esdevenint un guia local. Guidd és una eina d’engagement per al client millennial en el potent sector turístic.

El creixement de la població mundial i la concentració en grans ciutats compromet tant la qualitat de vida dels seus habitants com el desenvolupament econòmic en zones rurals.
El sector del turisme de natura no dóna resposta a la creixent demanda del client “millennial” de reservar còmodament experiències úniques des de qualsevol dispositiu i sense intermediaris.
Guidd promou la justícia social a través del treball i del turisme responsable.

Les plataformes del sector turístic que operen sota aquest model, com ara Trip4real (www.trip4real.com), Vayable (www.vayable.com) o ToursByLocals (www.toursbylocals.com), ho fan principalment a les ciutats.
Guidd ocupa el nínxol del turisme de natura, de gran potencial a nivell mundial.
Guidd conjuga perfectament la nostra passió per la natura amb la voluntat de generar un fort impacte econòmic i social en les zones rurals.
Screenshots
Platforms
HTML5
Pricing
Categories
Travel and Tourism
Keywords
  • tourism, guides, locals, travellers, tourists
Target Users
  • Principals segments del turisme de proximitat: famílies, parelles i grups.
Available in the following app stores
~Not available at any store
App Store links
Meet the Artist: