LearniaClub
#learniaclub
Description
LearniaClub transforma el temps mirant dibuixos en experiències educatives! Es Coursera combinat amb Disney per nens petits!
LearniaClub ofereix un viatge educatiu personalitzat, interactiu i segur mitjançant els vídeos preferits dels nens d’1 a 6 anys ja existents a YouTube.
Tenint present els interessos, el ritme i les necessitats de cadascun d’ells, els usuaris reforcen continguts i en descobreixen de nous, fent aprenentatges totalment significatius durant el camí.
Per altra banda, tant els pares com els educadors reben informes pedagògics personalitzats, així com suggeriments d’activitats basats en la interacció i el perfil dels seus nens que constaten un bon ús del seu temps.
A la nostra societat, els pares de nens petits tenen un seriós problema: els seus fills passen moltes hores mirant dibuixos i es senten malament perquè pensen que podrien fer quelcom més per tal que aprofitin el seu temps; els pares i educadors tenen la necessitat que els seus nens aprenguin.
La nostra proposta de valor és convertir les hores setmanals veient dibuixos en temps d’alt valor educatiu treballant competències i continguts pedagògics, tot seguint el model d’Intel·ligències Múltiples i el currículum escolar vigent del lloc de procedència del nen. Així doncs, utilitzant els historials dels vídeos preferits dels nens a YouTube, fent servir mètodes d'inteligencia artificial, convertim aquests videos en unitats didàctiques que incorporen avaluacions intercalades, generant semiautomàticament itineraris educatius personalitzats i segurs amb l’objectiu d’aconseguir un aprenentatge precoç de les competències educatives.
Screenshots
Video
Platforms
HTML5
Pricing
  • Free version available
Categories
Education, Art and Culture
Keywords
  • nens, educacio, dibuixos, videos, edtech, edutainment, pares, mestres
Target Users
  • Nens i nenes d’1 a 6 anys que tinguin accés a internet i dispositius intel·ligents i els seus pares i educadors
Available in the following app stores
App Store links
Meet the Artist: