QuesCou
#quescou
Description
Cultural i Social
QuesCou és una aplicació cultural multi-disciplinar creada amb la finalitat de donar a conèixer i fomentar l’activitat cultural i artística de Barcelona. Un espai per descobrir, crear, promoure i compartir noves tendències.

QuesCou és una nova forma de trobar i generar de manera instantània una increïble quantitat de contingut, activitats i esdeveniments que mantindran entretingut i informat a l’usuari.

QuesCou NO és una agenda cultural de Barcelona, és una manera de donar a conèixer artistes o creadors d’àmbits molt diferents, molts dels quals desconeguts, alimentant i incrementant la xarxa cultural per la qual és tan coneguda aquesta ciutat.

QuesCou dóna a l’usuari la possibilitat de saber en cada moment i en temps real què \"es cou\" al seu voltant, filtrant per interessos, per barris de Barcelona i diferenciant en tres franges horàries clarament definides: matí, tarda i nit.

Els usuaris, individuals o col·lectius, privats o públics, tenen la possibilitat de crear un perfil a partir d’una sèrie d’interessos (per exemple fotografia, disseny, art, música...) i un barri o varis barris de Barcelona (també podem estar interessats en tots els barris). Aquest és el punt diferencial de QuesCou respecte altres aplicacions merament informatives: volem saber què està passant ara i en les pròximes 24 hores.
Screenshots
Platforms
Android
Pricing
  • Free version available
Categories
Urban life, Social Media, Music, Art and Culture
Keywords
  • Barcelona Cultura, QuesCou, Música, Teatre, Arts Escèniques, Activitats Barcelona, Ciutat Vella, Fotografia, Cine, Moda, Audiovisual, Art, Gràcia, Sants
Target Users
  • Els usuaris, individuals o col·lectius, privats o públics, tenen la possibilitat de crear un perfil a partir d’una sèrie d’interessos i un barri o varis barris de Barcelona (també podem estar interessats en tots els barris).
Available in the following app stores
Google Play
Meet the Artist: