Timtul
#timtul
Description
Capta, implica i fes participar els teus ciutadans amb una plataforma de comunicació tot-en-un.
TimTul per Ajuntaments es la versió de la nostra plataforma que els permet crear espais web on les associacions amb permís poden crear, publicar i promocionar esdeveniments, enviar notificacions als ciutadans enregistrats (prèviament aprovats) o fer enquestes, i on els ciutadans poden publicar queixes o suggeriments, veure tots els esdeveniments de les associacions de la comarca i apuntar-s’hi.

La participació ciutadana habitualment ve canalitzada a través de les associacions, que són l’eix vertebrador dels moviments socials. Venint del mon associatiu, i amb la nostra passió per la tecnologia, fa dos anys vem començar a desenvolupar TimTul, una plataforma SaaS multidispositiu que ajuda a les associacions a aconseguir els seus objectius a través de fer les comunicacions més efectives i aprofitant les dades que se’n generen.

Actualment els gestors de comunitats usen diverses eines per a gestionar la membresía i la comunicació (excel/CRMs pels llistats d’usuaris, WordPress per gestionar la web, Mailchimp/Outlook per enviar butlletins...) el que genera dades molt disperses. TimTul és una solució integral que agrupa un gestor de continguts (CMS), un gestor d’usuaris (CRM), un gestor de butlletins i un sistema per publicar i apuntar-se a esdeveniments. Al tenir una única base de dades per cada client, podem categoritzar els seus usuaris en funció de la interacció que tenen amb la comunitat (usuaris molt actius, freqüents, ocasionals o inactius), permetent realitzar accions de comunicació segmentats, el que ajuda a captar i fidelitzar usuaris. I totes les eines poden ser usades sense coneixements informàtics de cap mena ni necessitat de contractar un servidor.

Amb algunes adaptacions, hem creat una plataforma que permet a un ajuntament crear una web on totes les associacions a qui doni permís puguin publicar-hi esdeveniments i fer-ne difusió entre els ciutadans que s’hi registrin (i a qui es doni permís), i on els ciutadans podran veure totes les activitats i apuntar-s’hi. Amb un altre mòdul web, els usuaris poden fer arribar a l’ajuntament queixes i suggeriments, i aquells que l’ajuntament decideixi posar a debat poden ser sotmesos a votacions no vinculants i comentaris, facilitant així la participació ciutadana tant amb les associacions com amb el propi ajuntament.
Screenshots
Platforms
HTML5
Pricing
Categories
Art and Culture
Keywords
  • comunitat, participació ciutadana, gran calendari d'events, ajuntaments, opinió ciutadana
Target Users
  • El nostre públic objectiu son tot tipus de comunitats, des d’associacions del tercer sector, gremis i col·legis professionals fins a agrupacions amb interessos comuns (esportives, culturals...) i ajuntaments. Estimem que a España hi ha entre 250.000 i mi
Available in the following app stores
~Not available at any store
Meet the Artist: