Meet2Go

Daniel Alvarado/ Juan Rodas

POST EVENT IMAGES
FINALISTS
Daniel Alvarado/ Juan Rodas
Francisco Navarro
Carla Zaldua Aguirre
Eduard Altarriba i Bigas
Xavier Garcés, Lucía Morandeira
Adrià Montiel
rosa maria vidal aguilar
Chema Larrea
Rolando García San Vicente
SUBMITTED APPS
22/22
apps accepted
OVERVIEW
Apps&cultura

Vine a la final d’APPS&CULTURA!

 

La final d'APPS&CULTURA, el projecte impulsat per l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), per afavorir la creació d'apps culturals, reunirà les deu aplicacions mòbils finalistes, en un esdeveniment que tindrà lloc el proper 31 de juliol, al Palau de la Virreina, a Barcelona (La Rambla, 99).

 

Durant la final d’APPS&CULTURA, experts de reconegut prestigi en el sector cultural i tecnològic avaluaran les deu finalistes, que competiran per ser la millor app, que rebrà 6.000 euros i la nominació als Mobile Premier Awards 2014, els premis de referència del sector de les aplicacions mòbils.

 

L'aplicació mòbil amb el concepte més innovador guanyarà 2.000 euros i l'app més votada pel públic recollirà un premi de 500 euros.

 

APPS&CULTURA ha rebut 68 idees d'aplicacions mòbils per facilitar el descobriment personalitzat de productes culturals, obrir la cultura a tothom, potenciar la cultura entre els visitants de la ciutat i ajudar als creadors a connectar entre ells, a trobar recursos i a connectar amb el públic i amb els clients.

 

Per poder desenvolupar la seva app, tots els participants d’APPS&CULTURA han comptat amb la plataforma Hack-at-Home (http://hackathome.com) creada per AppCircus, que ha posat a la seva disposició mentors especialitzats en cultura i mobilitat.

 

APPS&CULTURA es pot seguir a Twitter amb el hashtag #appscultura

ONSTAGE JURY
Licenciada en Art electrònic i disseny digital, ara es dedica al periodisme centrat en tecnologia
Gerent del MACBA
Director d' Arcadia Motion Pictures
Soci fundador de Nauta Capital
Codirector festival Sónar
Director Festival Grec
Director d'Edi.cat
ORGANIZERS